top of page

tor. 07. mars

|

Webinar

Live online Mindfulness kurs (norsk)

Ønsker du mer ro i hodet og kropp, og med det mer overskudd til å oppnå målsetningene dine og fokus på det som virkelig er viktig for deg? Meld deg da på mitt live online mindfulness kurs! :-)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live online Mindfulness kurs (norsk)
Live online Mindfulness kurs (norsk)

Tijd en locatie

07. mars 2024, 19:00 – 20:30 CET

Webinar

Over het evenement

Ila 2 kurskvelder (online på Teams) lærer jeg deg hva oppmerksomt nærvær (norske ord for 'mindfulness') innebærer og hvordan du kan bli flinkere på denne væremåten hvor du har fokus mest mulig i her og nå. Jeg forklarer hvordan kroppsfornemmelser, tanker, følelser og atferd henger sammen og hvordan vi selv kan påvirke disse områdene for å oppnå et liv med glede og overskudd til det som er mest viktig for oss. Kurset innebærer både teori og praktiske øvelser. Hva som er unikt med nettopp dette kursprogrammet er at jeg forklarer deg hva som trengs for å endre på vaner. Vi snakker også om dine personlige målsetninger med å lære mindfulness og lager en personlig plan for å ta det i bruk.

Fra første kurskveld og fram til en måned etter siste samlingen er det mulig for deg å delta i en ukentlig online mindfulness øvelse som jeg leder. Dette gjør det lettere å komme i rutiner og få mindfulness til ei vane. 

Opptak av kurskveldene legges ut på nettet, og du kan se på videoene så mange ganger du ønsker. 

Når du har kjøpt kurset er det ikke mulig å få tilbake kursavgiften. Eventuelt kan du ta kontakt med meg for å la en annen person du kjenner delta i din plass.

For å melde deg på kan du kjøpe billett på denne nettsiden. Hvis du ønsker å betale med Vipps isf Paypal, send meg da gjerne en epost. Da ordner vi det. :-)

For dette kurset gjelder de salgsbetingelsene som er standard i Norge. Du finner teksten under 'salgsbetingelser' i menyen.

Tickets

  • Live online mindfulness norsk

    kr 795,00
    +kr 19,88 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

kr 0,00

Deel dit evenement

bottom of page